Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.
Αρχική Σελίδα

Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.

Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.

Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Malltek
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~115
Ετήσιες πωλήσεις : 550-800
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Η Co. της Κίνας ανεφοδιασμού Malltek Suzhou, ΕΠΕ (Changshu Co., ΕΠΕ προϊόντων East de Run μετάλλων) εισήγαγε στον τομέα του νέου τύπου της λιανικής υπηρεσίας αλυσιδών εφοδιασμού βιομηχανίας το 2006, η οποία είναι μια διασυνοριακή επιχείρηση αλυσιδών εφοδιασμού ηλεκτρονικού εμπορίου καινοτομία-τύπων που παρέχει τη μιας στάσης υπηρεσία.

 

Επικεντρωνόμαστε στην ενσωμάτωση των πόρων πλεονεκτήματος στη διασυνοριακή βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου, που αφιερώνεται στην έρευνα & την ανάπτυξη των εμπορικών συσκευών, του σχεδίου, των πωλήσεων, της αποθήκευσης, της μεταφοράς, των τελωνειακών πρακτόρων, της εγκατάστασης, της πώλησης, των αγαθών και της τεχνολογίας και άλλων μιας στάσης λύσεων αλυσιδών εφοδιασμού που απαιτούνται στη λιανική βιομηχανία νέου τύπου.

 

Έχουμε τη διορατικότητα στην τάση ανάπτυξης της βιομηχανίας, και ερευνάμε τις μεμονωμένες απαιτήσεις των πελατών με τη μεγάλη συγκέντρωση. Ενσωματώνουμε την αποστολή «αφήνουμε την παγκόσμια πτώση ερωτευμένη με κατασκευασμένος στην Κίνα» στην επιχειρηματική ανάπτυξη, για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη του συστήματος υπηρεσιών, wining κατά συνέπεια η έγκριση και ο έπαινος της πλειοψηφίας των συνεργατών.

 

Για να αντιμετωπίσουμε τον άγριο ανταγωνισμό στην αγορά, έχουμε την οργάνωση μια ομάδα σχεδίου και λειτουργίας ελίτ με τη «πλούσια διασυνοριακή εμπορική εμπειρία, την άριστη τεχνική τελειότητα και την πλήρη ποιότητα υπηρεσιών», για να παρέχουμε στην υπηρεσία σχεδίου δωρεάν το μεγάλο πάθος και τη σοβαρή τοποθέτηση.

Η αλυσίδα εφοδιασμού Malltek έχει μια βαθιά κατανόηση της σημασίας της πτώσης και του εμπλουτισμού, η οποία ακολουθεί την καλύτερες αξία και την ποιότητα, στοχεύοντας να γίνει κύρια επιχείρηση με 100 έτη βιώσιμης ανάπτυξης. Το Malltek θα προχωρήσει σταθερά για να δημιουργήσει τις άπειρες δυνατότητες στο μέλλον!

 

Κίνα Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Malltek Supply China Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tony

Τηλ.:: +86 13862347575

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)